Zöldterület-kezelés

Elysium invest

Bízza ránk a kertfenntartással és zöldterület-kezeléssel kapcsolatos teendőket.

Ránk bízhatja

Nem terhelik többé a kertfenntartással és zöldterület-kezeléssel kapcsolatos teendők, hiszen minden rutin- vagy idényjellegű feladatot ellátunk, ami igényként merülhet fel. Szolgáltatásainkat professzionális felszereléssel és hozzáállással valósítjuk meg, minden esetben egyedi, személyre szabott árajánlat kíséretében. Legyen szó eseti vagy állandó megbízásról, magánszemélyről vagy céges megrendelésről, biztos lehet benne, hogy megháláljuk bizalmát.

kertfenntartás
zöldterület fűnyírás

Találunk rá megoldást

Nem riadunk vissza a meredek rézsűs, vagy éppen a nagyobb kiterjedésű területek fűnyírásától, kaszálásától. Ipari parkok, építési területek, lakóparkok, legyen szó bármilyen igényről, ami zöldterülettel kapcsolatos, biztos lehet benne, hogy találunk
rá megoldást. Kiterjedt területek fűnyírótraktorral, fűkaszákkal történő vágása vagy éppen elhanyagolt, nehezen megközelíthető zöldterület rendbetétele, nekünk nem jelent akadályt. Elvégezzük a fák metszését, permetezését, igény esetén karbantartjuk az öntözőrendszert, vagy éppen a szezonális kertészeti munkákat vesszük le a válláról, hogy Önnek már csak a végeredményt kelljen élveznie.

Tudta, hogy mi az a mulcsozó fűnyírás?

Az ezen speciális képességgel rendelkező fűnyíró traktorok a levágott füvet többszörösen felaprítják, majd összegyűjtés nélkül a nyírt területen hagyják. Ezzel az eljárással rengeteg tápanyaghoz juttatja a gyepet, azonban figyelni kell arra, hogy a túl hosszúra hagyott fű lenyírása esetén be is „fulladhat” az otthagyott zöldhulladéktól Fontos figyelembe venni, hogy a túl hosszúra hagyott fű mulcsozása az emberek szépérzékét is bánthatja.

A fűnyíráson túl

A zöldhulladék keletkezésével nem ér véget a munkánk, hiszen kérésre helyben kialakítjuk a komposztálás feltételeit, illetve amennyiben erre nem mutatkozik igénye, saját gépjárműveinkkel elvégezzük a zöldhulladék elszállítását. Nem csak tavasztól őszig számíthat ránk, hiszen a zöldterületi munkák holtidőszakában, a téli hónapokban is segítségére lehetünk. Elvégezzük a terület síkosság mentesítését, kézi vagy akár gépi eszközök igénybevételével, illetve gondoskodunk a hóeltakarításról.

zöldhulladék kezelése