Takarítás

Elysium invest

Az általános takarítástól a fertőtlenítésig.

takarítás

Takarítás

Szakképzett takarítóink azon dolgoznak, hogy mindig kellemes érzés legyen belépnie az épület közös részeibe vagy akár irodájába. A tisztaság mellett gondolunk a természetre és az ön egészségére is: így kizárólag a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelő minőségű tisztítószereket használunk.

A rendszeres takarítás mellett eseti megrendelést is vállalunk, illetve a felújítást követő ipari jellegű takarítás is szolgáltatásaink részét képezi.

  • Irodaházak, telephelyek, üzemek takarítása
  • Ablakok, ajtók, kapuk, korlátok tisztítása
  • Garázsok, kazánházak, egyéb közös helyiségek takarítása
  • Erősen szennyezett ipari területek takarítása
  • Épület utcafronti takarítása
  • Felújítást követő ipari takarítás

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítés

Ez a forradalmian új eljárás kiemelten hatékony és biztonságos megoldást jelent a különböző vírusokkal és baktériumokkal szembeni védekezésben. A permetező, vegyi anyagokat kibo-csájtó sterilizálással ellentétben egyáltalán nem hagy nyomot, és teljes mértékben környezet-kímélő. Ózontechnológiával foglalkozó munkatársaink az irodaházak, üzemek, vendéglátóhe-lyek és egy egyéb létesítmények közös helyiségei mellett a lakások vagy a járművek fertőtlení-tését is precízen elvégzik.

Ne kössön kompromisszumokat, legyen százszázalékosan egészséges a környezete.

Vegyszermentes ózonos fertőtlenítés.

Tudta, mi az az ózon?

A ózon a Föld felső légkörében található, gáz halmazállapotú anyag. Három oxigénatomból álló instabil molekula, mely az egyik legerősebb oxidálószer, minden vírus- és baktériumfajtával leszámol. Fertőtlenítésre, vízkezelésre és gyógyításra a múlt század eleje óta használják az élelmiszeriparban.

Alpintechnikával történő társasház-takarítás.

Alpintechnikával történő takarítás

Extrém helyzetek, nehezen elérhető felületek sem jelentenek akadályt speciális képesítéssel és felszereléssel rendelkező takarítóink számára. Az alpintechnika alkalmazásának óriási előnye, hogy elérhetetlen felületekkel való munka esetén kiváltja a jelentős költségekkel és idővel járó állványozást.

Tudta, mióta használnak hazánkban alpintechnikát?

1908-ból származik az első bizonyított emlék, amikor a Gellért-hegy sziklafalát vizsgálták át ezzel a technikával. Az iparban az 1970-es évek elejétől alkalmazták, akkor még hegymászó technikának nevezték. A módszer népszerűsége költséghatékonysága miatt napjainkig is töretlen.