Elysium invest

Minden, ami ingatlan!

Komplex szolgáltatásink mellett egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Levesszük válláról az ingatlan kezelésével kapcsolatos terheket, hogy Önnek csak az eredményességre és a sikeres működtetésre kelljen koncentrálnia. Az általunk kezelt ingatlanok számára teljeskörű műszaki felügyeletet kínálunk, így egy kézben tudhatja az általános karbantartást igénylő feladatokat, az ingatlan takarítását, de igény esetén a zöld felületek kezelésében, az árubeszerzésben, és a biztonsági szolgáltatásokban is segítségére lehetünk.

Dobja félre korábbi tapasztalatait, és ismerje meg sokoldalú és segítőkész gondnokaink egyikét, akinek munkája komplex és valódi megoldást jelent a ingatlanja üzemeltetésében.

Mindenben számíthat rá: a karbantartástól, a kisebb javításoktól kezdve egészen a kertészeti munkákig. Az ön igényei szerint alakítjuk ki gondnoka pontos tevékenységi körét és munkavégzésének gyakoriságát.

Az otthonosság érzéséhez hozzátartozik a tiszta és egészséges környezet. Professzionális takarítóink mindenre kiterjedő, alapos munkával, és környezetbarát tisztítószerekkel teremti meg a ragyogó életteret az ön számára. Szeretnénk jóval többet nyújtani ügyfeleink számára a rutinszerű takarításnál, ezért szolgáltatásaink között szerepel a vegyszermentes ózonos, valamint a gőzzel történő fertőtlenítés is.

Fontos számunkra, hogy nyugodt lehessen biztonsága felől, ezért igény esetén megszervezzük ingatlanja élőerős őrzésvédelmét, mely során képzett vagyonvédelmi munkatársaink kontroll alatt tartják és ellenőrzik a személy, illetve járműforgalmat az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Professzionális biztonságtechnikai partnerünk a felmérést követően kiépíti személyre szabott biztonsági rendszerét és szükség esetén akár távfelügyeleti szolgáltatást is biztosít.

Problémát okoz a zöldterület megfelelő gondozása? Esetleg nem szeretne bajlódni a kertfenntartással? Bízza ránk nyugodt szívvel a feladatot. Legyen szó, ipari parkok, építési területek, lakóparkok vagy bármilyen nagyobb összefüggő zöldterület eseti vagy folyamatos kezeléséről, minket megtalál. Korszerű gépparkunkkal igyekszünk a szolgáltatások legszélesebb skáláját nyújtani, mindezt jól tervezhetően és elérhető áron.

Nem mindegy, hogy milyen áron és mennyi időn belül szállítják el áruját a kívánt helyszínre. Számunkra a megbízhatóság mindennél fontosabb, ezért partnereinkkel és saját munkavállalóinkkal együttesen igyekszünk, hogy minden kihívásnak megtudjunk felelni. Állandó és eseti fuvarszervezési feladatok, saját járművekkel történő belföldi fuvarozás, mindez számunkra nem jelent akadályt. Lehet szó kisméretű csomagról vagy raklapos áruról, minden esetben törekszünk rá, hogy a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk Önnek.