Őrzés- védelem és recepció

Elysium invest

Fontos nekünk az ön és értékei biztonsága, ezért a piacon felelhető legprofesszionálisabb megoldásokat ajánljuk.

Velünk biztonságban tudhatja otthonát.

Ingatlana biztonsága

Professzionális vagyonvédelmi partnerünk az ingatlan felmérését követően kedvezményes csomagokban kínál ügyfeleink részére biztonságtechnikai eszközöket. Rendszerük legnagyobb előnye, hogy egy esetleges betörés vagy annak kísérlete, azonnal az érintett tulajdonos és a szolgáltató tudomására jut, így a bűncselekmény elkerülhetővé válik. Kamera- és riasztórendszerükhöz tartozó 24 órás távfelügyeleti szolgálatuknak köszönhetően mindig nyugodt lehet. Partnerünk az esetleges birtokháborításra azonnal reagál, és haladéktalanul a helyszínre irányítja járőreit. A kivonulásokat díjtalanul és korlátlan mennyiségben vállalják.

Ingatlana biztonsága érdekében felkészült vagyonőröket is szolgálatba tudunk állítani, megfelelve a legkülönfélébb megbízói elvárásoknak.

Tudta, hová fordulhat a biztonság-technikai berendezés kiválasztásában?

Ebben a kérdésben a MABISZ Vagyonvédelmi és Kármegelőzési Bizottság (VKB) nyújt szakmai támogatás. Az 1992-ben alakult bizottság termék-megfelelőségi szempontok szerint vizsgálja, és ez alapján megfelelőségi kategóriákba sorolja a piacon elérhető biztonságtechnikai berendezéseket. Mi is VKB szakmai iránymutatásai alapján választottuk ki partnereinket, így ügyfeleink részére kizárólag a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) által elfogadott technikai megoldásokat ajánljuk.

Fokozott védelemre van szüksége? Az első lépés: biztonsági audit!

Amennyiben szeretné fejleszteni vagy kialakítani a biztonsági rendszerét, az első legfontosabb lépés, a jelenlegi állapot felmérése.

Partnerünk a biztonsági audit során átfogó és pontos képet ad ügyfeleink részére az ingatlan általános jellemzőiben rejlő kockázatokról, és jelenlegi vagyonvédelmi rendszerének működéséről.

A felmérést követően a megrendelő igényeire alapozott ajánlat kerül kidolgozásra, amely tartalmazza a javasolt technikai eszközök listáját, illetve konzultáció keretében egyeztetésre kerül sor az alkalmazandó eljárásrendről.

Fokozott védelem az Elysiummal.
Biztonságos ajtó-ablak, zárcsere.

Karbantartás, javítás

Szolgáltatásunk részeként vállaljuk a biztonsági rendszerek karbantartását is. Ezen felül biztonságtechnikai partnerünk garanciaszerződés esetén 24 órás szervizszolgálattal, ingyenesen biztosítja a szükséges javításokat. Ebben az esetben a kiszállás, a munka, sőt a csere alkatrészek árát sem kell megtérítenie ügyfeleinknek.

Biztonságos ajtó-ablak

A biztonsági rendszer része, hogy fizikailag is meggátoljuk a betöréseket olyan mechanikus eszközökkel, mint a biztonsági ajtók, a rácsok, vagy éppen a megfelelően kialakított kapuk és kerítések. Elsődleges fontosságú a nyílászárók hatékony zárszerkezettel, vagy az üvegek betörésvédő fóliával való ellátása is. Partnerünk több, mint húsz éve ennek a területnek az egyik legmagasabb szintű szakértője; a tervezéstől kezdve a gyártáson keresztül egészen a beépítésig vállalja a rendszer kiépítését.

Tudta, mi az a ’lock picking’?

Magyarul a zárfeltörés művészete, de a kifejezés hallatán nem csak a profi betörőkre kell gondolnunk. Komoly nemzetközi roncsolásmentes zárnyitó, azaz lock picking versenyek is vannak, melyeken partnerünk már két ezüst és egy aranyérmet is megszerzett.

Recepciós szolgáltatás

A recepciószolgáltatás elsődleges célja, hogy szabályozzuk az épületbe érkező személyforgalmat, valamint udvarias eligazítást és információszolgáltatást adjunk az ingatlanba érkező külsős vendégek részére. A recepciós személye lehet egyben vagyonőr is, aki az őrzés-védelem mellett el tudja látni a szükséges adminisztratív feladatokat, és megfelelő kommunikációs készségekkel rendelkezik. Igény esetén nyelvtudással rendelkező munkatársat közvetítünk ügyfeleink részére.

Társasházrecepciós-szolgáltatás.