Karbantartás és műszaki felügyelet

Elysium invest

Megbízható és rugalmas gondnokainkkal garantáljuk a problémamentes hétköznapokat.

Komplex megoldás egy személyben

Gondnokunk gondoskodik minden rutin- vagy idény jellegű feladatról, ami csak felmerülhet a megbízó ingatlanjában és a hozzá tartozó területeken. Az általános karbantartás és a kisebb hibaelhárítások mellett ilyen például az épület állagmegóvása, a szeméttárolók mozgatása, a kisebb takarítások, valamint az olyan idényszerű munkálatok elvégzése, mint télen a síkosságmentesítés vagy a hóeltakarítás… Mindemellett folyamatosan ellenőrzi a tűzvédelmi és munkavédelmi rend betartását, hogy kizárjon minden veszélyforrást a lakók életéből.

Házmester, komplex megoldás egy személyben.
Társasház-karbantartás és javítási munkálatok.

Karbantartás plusz költség nélkül!

Nem mindenhez kell a pénztárcájába nyúlni. „Ezermester” gondnokaink szakmailag maximálisan felkészültek arra, hogy a rutinszerű karbantartási feladatokat, valamint a felmerülő kisebb hibák megjavítását külső szolgáltatók igénybevétele nélkül maguk megoldják. A gépészeti rendszerek folyamatos ellenőrzésével, tisztításával, kenőanyaggal való ellátásával, adott esetben téliesítésével megelőzhetjük a komolyabb költségekkel járó meghibásodásokat. Gondnokaink a hiba észlelését vagy jelentését követően azonnal intézkednek. Izzócsere, zárcsere, a burkolatok, a lépcsők, a korlátok balesetmentesítése…, azaz minden speciális, szakképesítést nem igénylő javítás így a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik.

Munkatársaink körültekintően választják ki a megfelelő gondnok személyét, aki kellően kommunikatív és problémamegoldó szemléletű, valamint a rendszeres feladatain túlmenően akár rugalmas időbeosztással tud reagálni a spontán felmerülő, azonnali megoldást kívánó feladatokra is.

Kert- és parkgondozás

Külön kertészre sem lesz szüksége, sem arra, hogy kerti munkával töltse szabadidejét. Gondnokaink megfelelő szakértelemmel és kerti szerszámokkal felszerelkezve rendben tartják a zöld területeket is. A nyári szezonban gondoskodnak a locsolásról, valamint karbantartják és javítják a meglévő öntözőrendszert. Tisztán tartják a kültéri burkolatokat, és az idénynek megfelelő munkálatokat is ellátják, mint például a lehullott levelek összeszedése, a kültéri szobrok téliesítése, a csapok elzárása.

Önnek csak ki kell lépnie a szabadba, és gyönyörködnie a rendezett környezetben!

Gondnoki szolgáltatás kertgondozással

Tudta, hogy mitől lesz szép a gyep tavasszal?

A titok a megfelelő előkészítés a télre, amivel megelőzhetjük a kora tavasszal jelentkező problémákat. Az első és legfontosabb a megfelelő tápanyag-utánpótlás, amihez a legegyszerűbb a kész őszi műtrágya beszerzése. A tápanyag szétterítését megelőzően le kell nyírni, utána pedig meg kell öntözni a füvet. Emellett októberben, vagy meleg időjárás esetén novemberben el kell végezni az utolsó kaszálást is. Oda kell figyelni arra, hogy kb. 4 cm-esre legyen visszanyírva a gyep, mert ha túl rövid, könnyebben megtámadják a gombás fertőzések.

Eseti karbantartás és műszaki felügyelet

Amennyiben ingatlanja nem igényel teljeskörű mindennapos törődést, de mégis szeretné megőrizni állagát, lehetőség van eseti vagy átalánydíjas formában igénybe venni szolgáltatásunkat.

Ilyenkor munkatársaink a megbeszélt időpontban vagy időszakokban ellenőrzik az ingatlant, összegyűjtik a teendőket, amelyeket igény esetén el is végzünk Önnek.

eseti karbantartás