Ingatlanüzemeltetés ipari ingatlanok és irodaházak részére

Elysium invest

Levesszük válláról az ingatlan kezelésével kapcsolatos terheket, hogy Önnek csak az eredményességre és a sikeres működtetésre kelljen koncentrálnia.

Általános karbantartás

Elvégezzük az elektromos hálózatok, gépészeti rendszerek és beépített eszközök üzemeltetését, valamint ezek eseti javítását és karbantartását. Az általunk kezelt ingatlanok számára teljeskörű műszaki felügyeletet kínálunk. Legyen szó akár erős- vagy gyengeáramú rendszerről, fűtés- és légtechnikai rendszerekről, világítástechnikáról, vagy biztonsági rendszerek üzembehelyezéséről és karbantartásáról, bármilyen igényével bizalommal fordulhat cégünkhöz.

Az épületben lévő mozgólépcsők és felvonók kezelése, esetleges javítása sem Önnek jelent ezentúl problémát, hiszen elvégezzük az üzemzavarelhárítást.

Igény szerint alkatrész- és anyagbeszerzésben is segítünk, valamint az irodabútorok összeszerelését is bátran ránk bízhatja.

Társasházfelújításban is segítünk.
takarítási szolgáltatás

Ingatlan takarítás

Ránk bízhatja az ingatlan általános takarításának megszervezését, munkaidőben, vagy igény esetén azon kívül is.

Nemcsak a napi takarítási feladatokat illetően számíthat ránk – kiszolgáljuk az eseti jellegű igényeket is, legyen az időszakos nagytakarítás, felújítás utáni takarítás, erősen szennyezett felületek takarítása, fertőtlenítése, vagy ózonos fertőtlenítés.

Biztosítjuk a munkánkhoz szükséges eszközöket, tisztítószereket, illetve higiéniai adagolórendszereket is, és színkódolt takarítási rendszert alkalmazunk.

Mivel a takarítást az Elysium Invest Kft. munkatársai végzik alvállalkozó bevonása nélkül, biztos lehet benne, hogy a tőlünk megszokott minőséget várhatja el.

Szolgáltatásunk része a zöldterület karbantartása is

A kertfenntartással kapcsolatos feladatok többé nem Önt terhelik. Gondnokunk minden rutin- vagy idényjellegű feladatot ellát, ami felmerülhet ingatlanjában, és a hozzá kapcsolódó területeken. Ennek része az épület állagmegóvása, szeméttároló kezelés, és az idényjellegű feladatok elvégzése, mint hóeltakarítás, vagy síkosságmentesítés.

Fontos számunkra, hogy tiszta és igényes környezet várja az épület használóit, ezért elvégezzük a kültéri burkolatok takarítását, valamint gondoskodunk a locsolásról, és karbantartjuk a meglévő öntözőrendszert.

kertészet
árubeszerzés

Bízza ránk a logisztikai feladatokat

Biztosak vagyunk benne, hogy a napi eredményességre koncentrálva nem bútorbeszerzéssel és összeszereléssel szeretné tölteni az időt.

Logisztikai szolgáltatásunk része az anyagbeszerzés, a beszállítók felkutatásától a kiszállítás ellenőrzéséig. Beszerezzük és összeszereljük irodabútorait, valamint számíthat ránk egyéb áru- és anyagmozgatási feladatok megszervezésében és lebonyolításában is.

Egyedi igényeket is kiszolgálunk!

Minden ingatlan rendeltetése más és más, de kollégáink minden kihívást a legmagasabb színvonalon kezelnek, így bátran fordulhat hozzánk bármilyen egyedi igénnyel, biztosan találunk rá megoldást.

Ügyelünk a biztonságra!

Igény esetén kamera- és riasztórendszert telepítünk, melyhez 24 órás távfelügyeleti szolgáltatást és kivonulószolgálatot biztosítunk.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, melynek első lépése a jelenlegi állapot felmérése. Igényeinek megfelelően dolgozzuk ki ajánlatunkat, amely tartalmazza a javasolt technikai eszközök listáját. A kiválasztott biztonsági és épületfelügyeleti rendszereket teljes mértékben mi kezeljük a telepítéstől az eseti karbantartásig.

Mindezen felül felkészült vagyonőröket is szolgálatba tudunk állítani ingatlanja védelme érdekében. Igény szerint a vagyonőr egy személyben ellátja a recepcióhoz kapcsolódó feladatokat is, mint adminisztratív munkák, vagy információnyújtás a külsős vendégek részére.

távfelügyelet
közvetlen kommunikáció

Közvetlen kommunikáció

Minden egyes ingatlankezelés során partnerünkként tekintünk a minket megbízó ügyfelekre, ezért az őszinte és közvetlen kommunikáció elsődleges fontosságú számunkra.

Minden felmerülő igényre lehetőleg azonnal reagálunk, hiszen számunkra elsődleges a felmerülő problémák rövid határidőn belül történő megoldása. Mivel széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanok kezelése terén, bármilyen felmerülő igényre van megoldási javaslatunk.

Megtisztelő számunkra, hogy ingatlanja üzemeltetésével és átfogó szolgáltatásainkkal könnyebbé tehetjük életét.