Fuvarozás

Elysium invest

Biztonságos és pontos áru- és csomagszállítás. 

Belföldi áruszállítás

Bízza ránk áruja szállítását, mindezt határidőre, épségben.
Legyen szó komplett rakományról vagy egy doboznyi csomagról, eseti vagy folyamatos szállításról, kollegáink megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást, hogy biztosan célba érjen. Számunkra nem akadály, ha a felvétel vagy a lerakodás helyszínen az árumozgatása nem megoldható, emelőhátfalas és darus járműveink elvégzik a munkát, hogy ezzel Önnek már ne kelljen bajlódnia.

Fuvarozás

Csak átláthatóan

Fuvarjait szakirányú végzettséggel rendelkező kollégáink szervezik. A saját valamint alvállalkozóink tulajdonában lévő járművek minden esetben rendelkeznek online nyomkövető rendszerrel, hogy naprakész információval szolgálhassunk megbízóink részére. Cégünk rendelkezik a jogszabály által előírt belföldi árufuvarozáshoz szükséges árufuvarozói engedéllyel, illetve belföldi árufuvarozói felelősségbiztosítással. Alvállalkozóinkat minden esetben folyamatosan ellenőrizzük és kizárólagosan a jogszabályi feltételeknek megfelelő, valamint maximálisan megbízható partnerekkel dolgozunk együtt.

Tudta, hogy mi a különbség a fuvarozás és szállítmányozás között?

Gyakran keverik a két kifejezést, azonban a lényegi különbség, hogy a fuvarozás során az áru fizikai célba juttatását, tehát annak leszállítását értjük. A szállítmányozás pedig a teljes logisztikai folyamat megszervezése, többek között fuvarszervezési, jogi és földrajzi szempontok alapján, mindezt a megbízó érdekeinek szem előtt tartásával.

Speciális igények

Tapasztalatunkra és képességinkre támaszkodva nem riadunk vissza az értékesebb szállítmányok belföldi kísérési / vagyonvédelmi feladataitól sem. Amennyiben úgy gondolja, hogy egyes szállítmányai plusz biztosítást igényelnek, abban az esetben az áru célba juttatásán kívül megszervezzük annak szakszerű kísérési feladatait is a megfelelő technikai háttérrel.

Lakossági igények

Saját tulajdonú teherjárműveinkkel lakossági megbízásokat
is fogadunk, mely során a nagy raktér, illetve az emelőhátfal nyújtotta előnyökkel állunk megbízóink rendelkezésére. Legyen szó költöztetésről, nehéztehermozgatásról vagy esetlegesen zöldhulladék elszállításáról, minden esetben találunk rá megoldást. Pontos, jól kalkulálható árainknak köszönhetően nem merülnek fel utólagos plusz, illetve rejtett költségek.