Miért jobb társasházként, lakóparkként egy független karbantartó céggel szerződni?

A rendszeres karbantartás alapvető szolgáltatás minden lakópark vagy társasház számára. A kérdés csupán annyi, hogy mi éri meg jobban: teljes állásban alkalmazni egy karbantartót, vagy erre szakosodott céggel, külsős szakember gárdával szerződni?

Mindkét lehetőség mellett szólnak érvek, éppen úgy, mint az őrzés-védelem esetében. Azt azonban érdemes megfontolni, hogy melyik megoldás költséghatékonyabb.

Miért jobb az átalánydíjas karbantartás szolgáltatást választani a lakóparkoknak?

Zsákbamacska helyett lássuk tisztán és világosan: a külsős szerződés mindaddig jobban megéri anyagilag, amíg egy lakópark vagy társasház nem tudja könnyedén kigazdálkodni egy saját karbantartó szakember bérköltséget plusz a szükséges anyagköltséget. A legtöbb helyen azonban nem is szükséges teljes munkaidőben karbantartót foglalkoztatni.

Nem könnyű olyan megbízható embert találni, aki megfelelő képzettséggel, gyakorlattal rendelkezik és megfizethető is.  Sokan azért nem vállalják, mert lényegében a nap 24 órájában rendelkezésre kellene állni, ha hirtelen kell hibát elhárítani – például téli éjszakában megjavítani a kazánt.

Mik az előnyei az átalánydíjas karbantartás szolgáltatásnak?

Társasházként, lakóparkként fontos, hogy a közös területek, a kényelmi berendezések és maga az épület (épületek) is jól karbantartott és működőképes állapotban legyen. Nem a hirtelen hibákat kell elhárítani elsősorban, hanem rendszeres ellenőrzéssel oda eljutni, hogy ennek esélye minimális legyen.

Ez kulcsfontosságú az ingatlan értékének megőrzése, a lakók számára biztonságos és kellemes lakókörnyezet biztosítása, valamint a potenciális vevők vagy bérlők odavonzása szempontjából egyaránt.

Egy független karbantartó cég megbízása okos és költséghatékony megoldás a társasházak számára

Az Elysium Invest Kft. a karbantartási szolgáltatások átfogó körét nyújtja ügyfeleinek, biztosítva, hogy az épületben a gépészet és a közös területek minden szempontból folyamatosan karbantartottak és kifogástalanul működőképesek legyenek.

Egy átalánydíjas karbantartó cég emellett jobb menedzsmentet, a projektek időben történő befejezését és a munkájukkal kapcsolatos elszámoltathatóságot is biztosítanak. A költségek kiszámíthatóvá válnak és a rendszeresség jót tesz az állag megóvásának, illetve az esetleges fejlesztések is megfelelően ütemezhetővé válnak.

Szakmai minőséget vállalunk – nem egy “mindenhez is értő” ember jön

Az általuk kínált szakértelmek, erőforrások és eszközpark együttesen sokkal nagyobb értékkel bír, mint amennyit egy átlagos lakópark ki tud gazdálkodni. Gondoljunk bele: többféle szakember bérköltsége önmagában milliós tétel havonta.

Három további ok, amiért jobb egy független karbantartó céggel szerződést kötni

1. Az Elysium Invest Kft. és más független karbantartó cégek képzett és tapasztalt technikusokat alkalmaznak, akik rendelkeznek a minőségi karbantartási szolgáltatások nyújtásához szükséges szakipari ismeretekkel. Ismerik az iparág legújabb technológiáit és technikáit, és képesek gyorsan és hatékonyan azonosítani és megoldani a problémákat, értenek a modern technológiákhoz is.

2. Az átalánydíjas karbantartó cégek költséghatékonyabb megoldást tudnak nyújtani, mint a házon belüli karbantartók. Egyszerre több munkafolyamatot is képesek kezelni, (elektromos, vizes, kőműves, stb.) így hatékonyabban tudják időben elvégezni a munkát.

Méretgazdaságossági előnyökkel is rendelkeznek, így alacsonyabb áron vásárolhatnak kellékeket és berendezéseket. Olyan rutinszerű szolgáltatásokat is nyújthatnak, mint a parkgondozás és a takarítás, biztosítva, hogy a közös területek jól karbantartottak és vonzóak legyenek a lakók és a vendégek számára.

3. Önnek elég csak egyetlenegy kapcsolat, és nyugodt lehet. független karbantartó cégként elszámoltathatók vagyunk a munkánkért. Felelősek vagyunk azért, hogy minden munkánk megfeleljen az iparági szabványoknak, és az ügyfeleink megelégedésére készüljön el. Biztosítással és felelősségbiztosítással is rendelkezünk, amely a társasház és a lakópark számára további nyugalmat biztosít.

Őrzött lakópark

Milyen előnyökkel jár egy őrzött lakópark?

Az ingatlanüzemeltetők befektetők és a lakóközösség számára is fontos az, hogy elmondhassák, a lehető legtöbbet tesznek a biztonságért. Az őrzött, biztonsági szolgálattal védett lakóparkok a