Ezért fontos, hogy állandó műszaki felügyelet legyen egy üzemi területen

Több ok miatt is fontos egy ipari épület komplexum számára, hogy egy magasan képzett karbantartó csapattal rendelkezzen. A termelési eszközökön túl, az épület és a környezet biztonságos működtetését könnyen ki lehet szervezni, rendszerbe lehet foglalni, így optimalizált költség lesz, nem pedig teher, vagy alkalmi kapkodás.

  • A fűtés, fűtési, melegvíz ellátási és légtechnikai rendszerek szerelése, modernizálása és karbantartása
  • Az elektromos rendszerek, a világítás kül- és beltéren
  • A vízvezetékek és csatornák, mosdók, zuhanyzók, vizesblokkok működése
  • Javítások, kisebb kőműves munkák, festések, szerelések

Mi több, a karbantartás miatti leállások eleve azáltal optimalizálhatók, ha a lehető legminimálisabb mennyiségben van karbantartásra szükség – ehhez viszont folyamatos műszaki felügyeletet igényelnek.

Egy ipari komplexum zavartalan működéséhez elengedhetetlen egy magasan képzett karbantartó csapattal rendelkező cég

Természetesen megteheti azt is egy ipari park, hogy saját embereket alkalmaz, és „házon belül” oldja meg a karbantartási munkálatokat, ám ez gyakran ráfizetéses megoldás, ha nem tudnak napi nyolc órányi feladatot adni az embereknek.

Ezért gyakorta sokkal hatékonyabb egy ipari parkok, gyártóüzemek karbantartására szakosodott céggel szerződni.

Mindig van kihez fordulni, ha szakember kell

Először is, alkalmi gondnok, vagy szerelő helyett az Elysium Invest szerződött karbantartó csapata biztosítja, hogy az infrastruktúra hatékonyan működjön. Ne is kelljen hívni, mivel a problémák döntő hányada rendszeres felügyelet mellett időben megelőzhető.

Egy képzett karbantartó csapat képes lesz azonosítani és kezelni minden olyan problémát, amely az infrastruktúra hatékonyságának csökkenését okozhatja, ami hosszú távon jelentős összegeket takaríthat meg az üzemeltetés során.

Sokféle szaktudásra van szüksége, de csupán egyetlen kapcsolat is elegendő ahhoz, hogy mindig a megfelelő megbízható szakember legyen ott.

Műszaki felügyelet

Egy független műszaki felügyelet szavatolhatja az üzembiztonságot más területen is

Másodszor, egy magasan képzett műszaki karbantartó csapat biztosíthaja, hogy az ipari komplexum a lehető legbiztonságosabb legyen az alkalmazottak és a látogatók számára.

Egy műszaki karbantartó csapat képes lesz azonosítani és kezelni a potenciális biztonsági kockázatokat, például az elhasználódott vagy sérült berendezéseket, hogy a létesítmény a lehető legbiztonságosabb legyen.

Egy független műszaki felügyelet biztosíthatja az előírások betartását

Harmadszor, egy magasan képzett karbantartó csapat elengedhetetlen ahhoz, hogy az ipari park megfeleljen a különféle hatósági előírásoknak, ráadásul független cégként nem is áll érdekében elmaszatolni a dolgokat, hogy aztán egy ellenőrzést követően súlyos bírságot szabjon ki a szakfelügyelet!

Az ipari komplexumokra meglehetősen sok szabályozás vonatkozik, például a munkahelyi biztonságra, vagy a környezetvédelemre vonatkozó előírások. Az Elysium Invest biztosította, jól képzett karbantartó csapat képes lesz azonosítani azokat a területeket, ahol a létesítmény nem felel meg a követelményeknek, és lépéseket tenni e problémák megoldására, hogy a vállalatot ne fenyegesse bírság vagy más szankció.

A megfelelően képzett műszaki csapat segíthet meghosszabbítani az ipari komplexum berendezéseinek és infrastruktúrájának élettartamát. A rendszeres, kisebb karbantartás és apróbb hibák kijavítása segíthet abban, hogy az ipari park épületei, épületgépészete és infrastruktúrája sokkal hosszabb ideig működjön optimális állapotban.

Őrzött lakópark

Milyen előnyökkel jár egy őrzött lakópark?

Az ingatlanüzemeltetők befektetők és a lakóközösség számára is fontos az, hogy elmondhassák, a lehető legtöbbet tesznek a biztonságért. Az őrzött, biztonsági szolgálattal védett lakóparkok a